Skip to main content

Soorten tarotconsulten

Individueel tarotconsult

Dat kan in mijn praktijkruimte in Arnhem. Ik kan ook op locatie komen, met als voorwaarde dat er een ruimte is waarin ongestoord gewerkt kan worden. Nadat we kennis hebben gemaakt, bespreken we eerst kort de vraag of het thema dat bij je speelt. Je vraag of thema zal aan de hand van de door jou tien getrokken persoonlijke tarotkaarten inzichtelijk worden gemaakt.

Kosten: € 70,00 voor een consult van een uur.

Tarotdeskundige op uw feest

De tarotdeskundige is al op vele festivals en party’s een graag geziene act geweest. Je gasten zullen verrast zijn over wat ik als tarotdeskundige uit de kaarten kan duiden. Je kunt me boeken voor verschillende grote festivals of kleine feesten, zoals je verjaardag, Sara- of Abrahamfeest, bruiloft, vrijgezellenavond, bedrijfsuitje, enzovoort. Een feest wordt pas echt een feest als de tarotdeskundige is geweest!

Kosten: € 75,00 per uur inclusief reiskosten, afhankelijk van locatie en tijdstip.

Tarotparty bij u thuis

Nodig de tarotdeskundige uit voor een tarotparty bij jou thuis! Het is verrassend om onder het genot van een hapje en drankje, in je eigen omgeving, samen met vrienden nieuwe inzichten te verwerven. Vaak valt er nog lang na te praten over de nieuw verworven inzichten. Succes verzekerd voor een geslaagde avond.

Kosten: € 37,50 voor een consult van een half uur per persoon. Exclusief reiskosten. Minimaal 6 personen.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.