Skip to main content

Tenenlezen

Tenenlezen

De grondleggers van het tenenlezen, Imre en Margriet Somogyi, zijn in 1981 begonnen met het in kaart brengen en op schrift zetten van de tenen. Tenenlezen is een kennissysteem waarbinnen karakter, persoonlijkheid en gedrag worden geanalyseerd door de stand en de vorm van de tenen te interpreteren. Je leest iedere teen afzonderlijk met al zijn kenmerken en kijkt daarbij naar de samenhang tussen de andere tenen. De methode is geschikt om zelfkennis op te doen. Ieder mens heeft zijn eigen 10 unieke tenen. Tenenlezen biedt handvatten en legt bloot waar je kracht, zwaktes en kwaliteiten liggen.

Elke teen weerspiegelt een unieke eigenschap of kwaliteit. Je kunt je tenen zien als zenders en ontvangers. De stand en de lengte van je tenen, leert je hoe je met een eigenschap omgaat. Je leest eerst de tenen van de rechtervoet en vervolgens die van de linkervoet.

Consult tenenlezen

Een persoonlijk consult kan in mijn praktijkruimte in Arnhem. Ik kan ook op locatie komen, met als voorwaarde dat er een ruimte is waarin ongestoord gewerkt kan worden.

Kosten: € 70,00 voor een consult van een uur.

Workshop Tenenlezen

Nieuw is de workshop “Enter-tenen”. Er wordt gewerkt met een groep van minimaal 6 personen en maximaal 10 personen.

Kosten: € 35,00 per persoon excl. reiskosten.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Onderwijs

Mark Bosch is een erkende tenenlezer aangesloten bij stichting FuDaRe Nederland.

Hij is op 4 november 2017 door stichting FuDaRe verkozen als Tenenanalist van het jaar. In het begeleide rapport werd hij geroemd om zijn laagdrempeligheid.